Datum: 10/03

Mjesto: GRAD SUNCA, Trebinje

Da li ste spremni za VELIKI SPEKTAKL?

U Trebinju se 10. i 11. marta održava START MUSIC FEST u kompleksu “Grad Sunca”. U petak, 10. marta nastupa Tanja Savić, a 11. marta Nataša Beklavac. Gostovaće i poznati regionalni DJ-evi koji će napraviti odličnu atmosferu pre spektakla koji će vam prirediti dve regionalne muzičke zvezde!

Festival se održava u Trebinju u kompleksu “Grad Sunca”,a hala će biti najveći noćni klub u regionu. Očekuje vas preko 3000 gostiju iz celog regiona. Pripremite se za dva fenomenalna nastupa, posebne scenske i svetlosne efekte, organizaciju kakvu do sada niste videli.

Broj karata po sektorima je ograničen, a dostupno je i 100 promo ulaznica.

Cijene karata u pretprodaji su i ove cijene važe za prvi kontigent karata.

PROMO STANDARD ULAZNICE – STANDARD PARTER ZONA – 20 KM – (broj ulaznica je ograničen na 100)
STANDARD ULAZNICE – STANDARD PARTER ZONA – 30 KM
VIP ZONA – (zona u delu ispred bine gde se nalaze visoki stolovi) – 40 KM
VIP GOLD GALERIJA – 70 KM
VIP EXCLUSIVE – 160 KM
VIP BACKSTAGE – 80 KM

VIP GOLD GALERIJA je prostor gde se nalaze separei i zona u kojoj imate privatnog konobara. VIP Gold galerija je odličan izbor za veću ekipu ili ekipu koja želi privatnost i udaljenost od mase.

VIP EXCLUSIVE je posebna platforma koja je u visini bine, na platformi se nalaze separei i barski stolovi. Ovo je sigurno najbolji izbor za one koji žele da imaju najbolji pogled ka celom klubu i samoj bini.

VIP BACKSTAGE je deo sa bočnih strana bine gde su smešteni separei i barski stolovi. Ovo je deo za sve one koji ne vole gužvu i žele da uživaju sa svojom ekipom.

Broj mesta je ograničen. Rezervacija stolova putem sajta www.musicfest.rs. Rezervacija je obavezna i nije moguća bez unapred kupljene karte.

Spremite se za VELIKI SPEKTAKL kakav do sada niste videli!

Program:
Ulaz i kontrola ulaznica od 21:00
Od 21:00 do 22:00 – nastup lokalnog DJ-a

Od 22:00 početak programa koji će trajati do 03:00 

 

Preuzeto sa: kupikartu.ba

Divi Realtor

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus.

telefon

(255) 352-6258